Як замовити останній iPhone зі США?
Категорія
Технології
Дата публікації

Як замовити останній iPhone зі США?

Як замовити останній iPhone зі США?
Джерело:  online.ua

На нашому ринку продаються тисячі товарів. Проте іноді вигідніше купувати деякі речі з доставкою з-за кордону. Наприклад, iPhone та іншу техніку американського бренду Apple. Чому? І як замовити Айфон з офіційного сайту та не платити більше?

  • Ціни на iPhone у США менші – деякі товари продаються на 50-70% дешевше

  • У США є ексклюзивні варіанти та ексклюзивні магазини

  • Деякі комплектації у нас не продаються

  • Іноді техніку можна купити до того, як вона з'явиться на місцевому ринку

З іншого боку, самостійно знайти віртуальний магазин та оформити доставку товару в Україну проблематично. Офіційний магазин Apple у США не постачає товари до нашої країни. Але вихід є. Потрібен надійний посередник, який візьме на себе вирішення багатьох завдань.

Як оформити доставку?

У Мережі працюють сервіси на кшталт USAinUA, які займаються доставкою оригінальної американської продукції покупцям з України.

Є кілька форматів роботи. Перший підійде для тих, хто шукає максимально комфортний шопінг. У цьому випадку всі завдання оформлення покупки і доставки бере на себе сервіс. Користувач тільки вибирає, що він хоче купити та вибирає формат доставки – літаком чи морем.

Другий варіант покупки – це оформлення віртуальної адреси в Штатах та замовлення товарів на неї. Цей формат підійде більш досвідченим покупцям, які вже робили замовлення в США, які хочуть заощадити на доставці. Якщо ви часто замовляєте товари зі США в Україну чи інші країни, у довгостроковій перспективі цей формат доставки може бути вигіднішим.

Як вибрати сервіс доставки

По-перше, прочитайте відгуки про роботу компанії. Чим довше вона на ринку, і чим більше посилок села доставити за цей час – тим краще.

По-друге, вибирайте компанію, яка може допомогти з оформленням документів або заповнити усі папери за вас. Особливо, якщо потрібно заповнювати митні декларації або сума замовлень перевищує 100 євро. Щоб не переплачувати – запитайте у співробітників сервісу, як заощадити на вивезенні та ввезенні товарів, не сплачуючи непотрібні збори та мита.

По-третє, вибирайте сервіс, який дає гарантії та оформляє страховку на відправлення. Посилки зараз майже ніколи не губляться, але краще мати гарантії та страховку. Якщо співробітники сервісу підкажуть надійні магазини на ринку США – це ще одна перевага.

Нарешті, якщо сервіс має кешбек, бонусну програму або програму залучення рефералів – це теж добре.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?