Як заощадити на подорожах - поради американського блогера
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Як заощадити на подорожах - поради американського блогера

Як заощадити на подорожах - поради американського блогера
Джерело:  NV

Сет Кугель, - американський блогер, люблячий багато подорожувати. Він поділився своїми секретами того, як максимально економно подорожувати, не обмежуючи при цьому себе в отриманні вражень, передає Новое время.


1. Порівняйте різні варіанти

Автор радить скласти список країн, куди вам хотілося б поїхати цього року, а потім провести кілька перевірок, які дозволять вам ранжувати ці країни за співвідношенням "ціна - кількість і якість отриманих послуг".

"І додайте додаткові пункти країнам, де живуть ваші друзі або родичі, які можуть почастувати вас вечерею або навіть дозволити зупинитися на ніч", - додає Кугель.

2. Розплануйте покупку авіаквитків

"У вас напевно вже є декілька планів по поїздках на 2016 рік - весілля, візит ввічливості до рідних. Але ціни на даний момент можуть бути не кращими. Так що встановіть собі нагадування і стежте за зміною цін на квитки. Приміром, я недавно дивився, скільки коштують квитки на поїздку з Нью-Йорка в Париж на День пам'яті. Зараз ціна становить близько $900, але за допомогою програми Hopper я визначив, що в період до 22 квітня ціни можуть впасти до $650 ", - розповідає автор.

3. Нещасливі свята

"Зі мною не раз таке траплялося: я купую квитки на літак в іншу країну, а потім раптом виявляється, що моя поїздка припала на національне свято або ще щось, в результаті чого вулиці порожні, готелі переповнені, а магазини і ресторани закриті" , - скаржиться Кугель.

Щоб уникнути розчарування, він радить пройтися за списком країн, над якими ви роздумуєте, і перевірити, чи не збираєтеся ви прилетіти під час якогось масштабного торжества, яке зіпсує вам все враження.

4. Заведіть собі кредитку

Автор радить придбати кредитну картку, яка надає бонуси мандрівникам і допоможе вам прийняти участь у програмі, де вам будуть нараховувати так звані "туристські милі".

5. Не забувайте про знижки

Кугель розповідає, що непоганий спосіб заощадити - це встановити на свій браузер доповнення Honey, яке працює з великою кількістю сайтів букінга та покупки авіаквитків - це дозволить вам отримувати повідомлення про знижки і палаючих пропозиціях.

6. З розумом підходите до оренди машини

Автор радить не бути сентиментальним і не приділяти занадто багато уваги красі машини. Першим пріоритетом має бути ціна, тому що дуже багато агентств накручують ціну за бонуси, які в подорожі абсолютно не грають ролі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?