Як життя повернулося: нову ротацію у Путіна висміяли історичним відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Як життя повернулося: нову ротацію у Путіна висміяли історичним відео

Як життя повернулося: нову ротацію у Путіна висміяли історичним відео
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін призначив на посаду першого заступника глави адміністрації президента Росії главу "Росатома" Сергія Кирієнка, що насмішило користувачів мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Медузу".
Як повідомляється, Путін підписав указ про звільнення колишнього першого заступника глави АП Росії В'ячеслава Володіна, який став спікером Державної Думи, нижньої палати російського парламенту. На посаді першого заступника глави кремлівської адміністрації Володін курирував внутрішню політику з 2011 року.
Відзначимо, що новий перший заступник голови адміністрації президента РФ Кирієнко з квітня по серпень 1998 року був на посаді прем'єра-міністра Росії.
У контексті призначення Путіним Кирієнка в мережі згадали, як 18 років тому, 26 липня 1998 року прем'єр-міністр РФ Сергій Кирієнко представляв нового директора ФСБ Володимира Путіна.


TJ: "Як повернулося життя: 18 років тому Кирієнко оголошував Путіна новим директором ФСБ".
Євген Андрухов: "Взагалі кумедно, як Путін оточує себе людьми, геть позбавленими харизми. Медведєв, Кирієнко. Як ТП з інстаграму, яка завжди фоткається з некрасивими подружками, щоб краще виглядати на їх фоні".
Що далі ?: "Молодий, перспективний..."
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі обговорювали кандидатуру В'ячеслава Володіна як можливого наступника Володимира Путіна на посту президента РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?