Як зупинити Путіна - в США дали Україні слушну пораду
Категорія
Політика
Дата публікації

Як зупинити Путіна - в США дали Україні слушну пораду

Як зупинити Путіна - в США дали Україні слушну пораду
Джерело:  online.ua

Колишня держсекретарка США Кондоліза Райс заявила, що президент Російської Федерації Володимир Путін збирається продовжувати свої намагання зробити певні частини України некерованими. За її словами, очільник Кремля не має нічого проти заморожених конфліктів. Саме конфлікти насправді працюють на досягнення його цілей, передає ONLINE.UA з посиланням на "НВ".

"Так що якщо дивитися на триваючі бойові дії у Східній Україні, вони продовжуються, люди продовжують вмирати, тиск на Україну триває... Я думаю, ви побачите більше цього, я думаю, ви побачите інциденти, як із захопленням українських моряків і відмовою випустити їх - просто тиск, тиск, тиск. Це означає, що має бути контр-тиск, і контр-тиск може мати декілька форм — на щастя, санкції в значній мірі утримуються, так що Сполучені Штати та Європа колективно змогли повернути Росію, на даний момент, до питання санкцій", - наголосила екс-держсекретарка США.

Окрім того, Кондоліза Райс вважає, що надання озброєння Україні було дуже важливим кроком для адміністрації Дональда Трампа.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський розповів, як планує будувати стосунки з РФ. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?