Як зупинити війну на Донбасі - відповідь ОБСЄ
Категорія
Україна
Дата публікації

Як зупинити війну на Донбасі - відповідь ОБСЄ

Як зупинити війну на Донбасі - відповідь ОБСЄ
Джерело:  online.ua

Очільник Організації з безпеки і співробітництва в Європі Мирослав Лайчак вважає, що першим кроком до врегулювання ситуації на Донбасі повинно бути припинення вогню. Ситуацію на Сході України він обговорив із міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним під час брифінгу у Києві, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що заходи врегулюванню ситуації на Донбасі Лайчак обговорював з главою МЗС Росії Сергієм Лавровим.

"Серед них – ремонтні роботи в Станиці Луганській, захист об'єктів цивільної інфраструктури, проведення розмінування в гуманітарних цілях, відкриття додаткових пунктів в'їзду-виїзду, обмін утримуваними особами, відновлення пасажирського сполучення через лінію дотику...", – розповів Лайчак.

На думку глави ОБСЄ, першим кроком до врегулювання ситуації на Донбасі повинно бути припинення вогню.

"На жаль, з моменту мого першого візиту в січні в Україні мало що змінилося з обох сторін лінії зіткнення", – сказав Лайчак.

Як повідомляв ONLINE.UA, голова ОБСЄ Мирослав Лайчак після свого офіційного візиту в якості глави організації в Україні заявив, що шокований умовами життя людей біля лінії зіткнення на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?