Яка ганьба: українців розлютило курйозне відео з Аваковим
Категорія
Політика
Дата публікації

Яка ганьба: українців розлютило курйозне відео з Аваковим

Яка ганьба: українців розлютило курйозне відео з Аваковим
Джерело:  YouTube

Очільник МВС Арсен Аваков в ході засідання Кабміну грався в онлайн-гру "Ферма" на своєму телефоні. Від розваг міністра не відволікало навіть те, що український уряд розглядав конче важливі для країни питання, адже, як відомо, в Україні ввели карантин через пандемію коронавірусу Covid-19. Те, як глава МВС бавився зі своїм смартфоном вдалося зафіксувати журналістам "24 Каналу", інформує ONLINE.UA.

Варто звернути увагу на те, що в онлайн-гру міністр грався на засіданні уряду 18 березня. Саме тоді КМУ розглядав питання про повернення громадян України додому з інших держав, а також ухвалював низку інших важливих рішень щодо протидії поширення пандемії коронавірусу.

Зазначається,що глава МВС прийшов із антисептиком, яким спочатку побризкав руки колеги Дмитра Кулеби, що сидів поруч із ним. Після цього Арсен Аваков продезінфікував себе та взяв до рук смартфон. Саме в цей момент камери журналістів зафіксували зображення на його телефоні. Воно нагадує популярну колись онлайн-гру "Ферма". Її суть полягає у вирощуванні власних віртуальних грядок. Користувачі мережі також припускають, що Аваков міг гратися у "Цивілізацію".

За словами журналістів, поки Аваков бавився в телефоні - Кабмін розглядав питання про безперебійне харчування військовослужбовців ЗСУ та виділення для цього коштів із бюджету.

Арсен Аваков грається під час засідання Кабміну - відео

В мережі дане відео не залишилося без уваги - українців розлютило те, що міністр дозволяє собі займатися подібним у робочий час.

"Який міністр - таке і МВС...; як добре живеться, коли дружиш з Коломойським; В країні повний порядок зі злочинністю - можна і в ферму на роботі пограти; Що це було?!; Яка ганьба і безкарність! Що хоче те й робить на засіданні. Арсен Борисович, йдіть у відставку, нахапали вже долярів, на ваш вік вистачить!; буває і таке - згадав дитинство; Ну, комп'ютерні ігри розвивають інтелект. Арсен вчиться; Так може він мріє бути головлю колгоспу, а Зеленський ніяк не хоче його з МВС звільнити; а в Україні пандемія коронавірусу...", - коментують відео українці в соціальних мережах.

Як повідомляв ONLINE.UA, заступниця очільника президентської фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук відверто розповіла, що вони наразі активно шукають заміну міністру внутрішніх справ Арсену Авакову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?