Яка головна мета ракетного терору з боку рф — академік Української академії наук Віталій Луньов
Категорія
Україна
Дата публікації

Яка головна мета ракетного терору з боку рф — академік Української академії наук Віталій Луньов

Яка головна мета ракетного терору з боку рф — академік Української академії наук Віталій Луньов
Джерело:  online.ua

Чому насправді росія не припиняє ракетні атаки на Україну та яку мету переслідує країна-агресорка обговорили у новому випуску циклу етерів «Свідомі про несвідоме» на ютуб-каналі online.ua доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

На переконання академіка Української академії наук Віталія Луньова, регулярними ракетними атаками кремль насамперед намагається виснажити український народ, а також привчити його до думки, що цей хід подій жодним чином змінити не можна.

Однак, що цікаво, диктатору путіну досі не вдалося це зробити.

Яка головна мета ракетного терору росії

Головна мета - це виснаження тих, у кого летять ракети. Що важливо розуміти, це виснаження на різних рівнях. Передусім на рівні довіри до безпеки своєї держави: що нас можуть захистити і нас захищають. кремль завжди буде намагатися порушити цей градус довіри до влади України, який насправді залишається високим та стабільним, — наголошує Віталій Луньов.

Окрім того, у такий спосіб країна-агресорка намагається сформувати у українців те, чим "хворіють" більшість росіян, - це навчена безпорадність.

Як відомо, саме в росії будь-які спроби щось змінити ніколи не дають результату, і люди там вже навчені безпорадності — до такого мислення путін хоче привчити й українців.

Через свою власну безпорадність вони намагаються цей концепт нав'язати нам. Мовляв, що б ми не робили, все одно до нас прилетить. Будемо об'єктивними: ми не може сказати, як кожен з нас переживає цей стрес, бо всі у різних обставинах знаходяться. Але ми пишаємося тим, що загалом, і це не можна приховати, зберігається почуття здатності це все пережити та не виходити за крайні межі, на які нас завжди провокують. Ми здатні залишатися у межах тієї писхологічної норми, яка є у суспільстві, де триває війна, — підсумовує академік Української академії наук Віталій Луньов.

Читайте також: У росіян уже почався розпач на тлі психологічної війни з Україною — професор нейропсихології Богдан Ткач

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар

«Свідомі про несвідоме» — це серія психологічних етерів, у якій беруть участь авторитетні фахівці з різних сфер, від психології до міжнародної економіки. Вони не тільки обговорюють найактуальніші теми сьогодення, а й дають поради українцям, як вберегти своє ментальне здоров’я під час війни та після її завершення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?