Яка краса: Тіна Кароль вразила мережу новими яскравими світлинами
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Яка краса: Тіна Кароль вразила мережу новими яскравими світлинами

Яка краса: Тіна Кароль вразила мережу новими яскравими світлинами
Джерело:  online.ua

Відома українська поп-діва Тіна Кароль вразила фанатів масштабним концертом "Різдвяна історія з Тіною Кароль" у Києві. Події відбулись 22, 23 і 24 грудня. На одному з них відбувся довгоочікуваний спільний виступ Кароль та солістки гурту The Hardkiss Юлії Саніної. Красуні виконали офіційний саундтрек до українського фільму "Віддана" під назвою "Вільна", передає ONLINE.UA.

Варто зазначити,що перші фото з виступу зірок з'явились на фан-сторінці Тіни Кароль в інстаграмі ще 24 грудня. А от вже днем раніше на інстаграм-сторінці Тіни Кароль з'явились чарівні фотографії за участю двох україсньких зірок. На них можна побачити, як Тіна була одягнута в ніжну блакитну сукню довжини максі, а Юлія – в коротке бежеве плаття з блакитно-прозорим шаром поверх основи сукні.

"Яка краса; найталановитіші співачки України; дуже милі фото; надіюся, що це не остання ваша спільна робота; сильні та красиві", - пшуть в коментарях фанати зірок.

Варто зазначити, що нещодавно в мережі також вже з'явився аматорський відеоролик з концерту, де можна почути живе виконання пісні "Вільна", який неймовірно "полюбився" фанатам української попмузики.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярний український гурт  KAZKA після презентації синглу "Палала" вирішив вразити мережу ще одним хітом під назвою "Твоєї крові"  з майбутнього альбому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?