"Яка я щаслива!": Дженніфер Лопес приголомшила світ відвертим зізнанням
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Яка я щаслива!": Дженніфер Лопес приголомшила світ відвертим зізнанням

"Яка я щаслива!": Дженніфер Лопес приголомшила світ відвертим зізнанням
Джерело:  online.ua

Популярна американська співачка та акторка Дженніфер Лопес і її бойфренд Алекс Родрігес уже 2 роки насолоджуються ідеальними стосунками, про які говорить увесь світ. Красуня Джей Ло вирішила привітати свого коханого з цим святковим днем на своїй сторінці в Instagram. Свій допис співачка доповнила світлинами Алекса, передає ONLINE.UA.

"Два роки сміху, два роки веселощів, два роки пригод, хвилювань, дорослішання і справжньої дружби. І так багато любові! Ти робиш мій світ красивішим, безпечнішим, стабільнішим в нашому житті, яке постійно у русі. Ти змушуєш мене відчувати себе підлітком, який проживає все з самого початку. Як я щаслива, що знайшла тебе, моє кохання", – заявила Дженніфер.

Що цікаво, рік тому на першу річницю відносин Алекс Родрігес придбав для них з Лопес розкішну квартиру на 96 поверсі хмарочоса в центрі Манхеттена. "Сімейне гніздечко" співачки і її бойфренда зайняла більшу половину поверху. В ній містилося три спальні, декілька ванних кімнат, гардероб, бібліотека і багато інших кімнат. Але на початку 2019 року вони вирішили виставити помешкання на продаж. Пара оцінила нерухомість в 17,5 мільйона доларів.

На жаль, поки невідомо, які подарунки цього року закохані підготували одне для одного.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що співачка та акторка Дженніфер Лопес зі своїм коханим відвідала гру Red Sox на стадіоні Fenway. Сидячи у VIP-ложі, співачка зняла селфі-відео — за лічені години воно зібрало мільйон переглядів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?