Які шанси побачити Путіна у Гаазі — прогноз експерта
Категорія
Україна
Дата публікації

Які шанси побачити Путіна у Гаазі — прогноз експерта

Які шанси побачити Путіна у Гаазі — прогноз експерта
Джерело:  online.ua

Політичний експерт, ексрадник міністра внутрішніх справ України, засновник добровольчого будівельного батальйону "Добробат" Ростислав Смірнов зазначив, що Володимира Путіна обов'язково буде заарештовано. Але коли саме це станеться — невідомо.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Які шанси побачити Путіна у Гаазі

Це більша символічна історія. Вона була потрібна та необхідна. Це певний крок на підтримку України про те, що Захід однозначно зрозумів, на чиїй стороні він, - повідомив Смірнов.

Проте експерт зазначив, що він особисто не вірить у практичне виконання затримання Путіна зараз, бо він не поїде до тих країн, де це можливо. Диктатор розуміє наслідки.

Тому я в це не вірю, як у механізм. Але я вірю, що він буде в Гаазі. Я в цьому просто переконаний. Або його буде скинуто і вбито, або він буде в Гаазі. Іншого варіанта немає. Це питання часу, - зазначив він.

Крім того, Ростислав Смирнов наголосив, що в РФ обов'язково буде переворот.

Ми боремося за свої землі, а за що Путін бореться? Поки що він - сильна персона, але чи залишиться він такою після символічних поразок – коли ми звільнимо Донбас чи південь нашої країни? Які процеси розпочнуться там (у РФ – ред.), ніхто не знає. Але вони почнуться – всі згадають і мобілізацію, і репресії. Це стане розмінною монетою для нової влади, після чого дід піде під трибунал, – зазначив експерт.

Він нагадав також, що військові злочини не мають терміну давності.

Що означає ордер на арешт Путіна

Генпрокурор України Андрій Костін пояснює, що за межами Росії Путіна мають заарештувати та передати до суду.

Світові лідери тричі думатимуть, перш ніж тиснути йому руку або сідати з ним за стіл переговорів. Світ отримав сигнал, що російський режим є злочинним і його керівництво та поплічники будуть притягнуті до відповідальності.

Наразі Офіс Генерального прокурора передав МКС понад 40 томів матеріалів щодо депортації українських дітей.

Загалом зафіксовано депортацію понад 16 тисяч дітей з Донецької, Луганської, Харківської та Херсонської областей. Але генпрокурор зазначив, що реальна цифра може бути значно більшою.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?