Який ти розвідник: СБУ повеселила мережу жартівливим тестом
Категорія
Культура
Дата публікації

Який ти розвідник: СБУ повеселила мережу жартівливим тестом

Який ти розвідник: СБУ повеселила мережу жартівливим тестом

Служба безпеки України опублікувала жартівливий онлайн-тест, який визначає, ким користувач мережі міг би стати в СБУ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт відомства.

Читайте також: В Україні спіймані російські шпигуни: з'явилися гучні подробиці
В ході тесту користувачам пропонують відповісти на кілька запитань, і в залежності від відповідей на них обчислюється потенціал для силового відомства.
За допомогою проходження опитування кожен бажаючий може дізнатися, ким він міг би стати в СБУ: аналітиком, бійцем елітного спецпідрозділу, антикорупціонером, контррозвідником або ж потенційним злочинцем.


Всього в тесті сім питань, серед яких:






Пройти тест можна на сайті Служби безпеки.
Відзначимо, що користувачі мережі позитивно оцінили тест і активно діляться результатами в мережі. Однак, в той же час, деякі жартують, що силовики використовують відповіді для складання психологічного портрета користувача і обчислення його за IP-адресою.
Як повідомляв ONLINE.UA, за останні півтора місяці СБУ затримала десять адміністраторів антиукраїнських угруповань в соцмережах, яких координували спецслужби РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?