Якою буде головна ялинка України - опубліковані вражаючі фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Якою буде головна ялинка України - опубліковані вражаючі фото

Якою буде головна ялинка України - опубліковані вражаючі фото
Джерело:  Сьогодні

Головна ялинка України 2019 року буде встановлена на Софіївській площі в центрі столиці. Організатор новорічних святкувань в Києві останніх років і засновник проекту "Folk Ukraine" Ігор Добруцький розповів, що цьогоріч вона може бути штучною, а темою її оформлення буде північне сяйво, передає ONLINE.UA з посиланням на "Сегодня".

На даний момент організатори розглядають три варіанти того, якою буде новорічна красуня.

"Ялинка може бути штучною, складальною – з невеликих гілок, як робили раніше. Або живою, яку ми, за традицією, привозили з лісництва на Івано-Франківщині. Наразі рішення остаточно не прийнято. Думаю, до 8 грудня визначимося. 10 грудня – це критична дата. До цього дня ялинки повинні стояти і на Софійській, і на Контрактовій площах. Але, запевняю, в будь-якому випадку вони будуть дуже красивими", - розповів Добруцький.

Також вказано, що висота ялинки на Контрактовій площі становитиме 22 метри, а на Софійській – 25-27 метрів, щоб вона гармонійно виглядала на тлі собору і дзвіниці.

"Темою головної ялинки буде північне сяйво, а новорічне містечко буде оформлене в стилі картин української художниці Марії Примаченко. Наступного року їй буде 110 років з дня народження. Тому ми вирішили присвятити художниці все оформлення, світлові фігури, а також іграшки на ялинці, – додав один із організаторів.

Окрім того, в центрі столиці буде відкрита рекордна кількість фотозон – понад 70, а на Контрактовій площі буде резиденція святого Миколая і саме новорічне містечко.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, як українці відпочиватимуть на свята та на Новий рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?