"Якщо буде бійня...": Трамп пригрозив Путіну та Асаду
Категорія
Політика
Дата публікації

"Якщо буде бійня...": Трамп пригрозив Путіну та Асаду

"Якщо буде бійня...": Трамп пригрозив Путіну та Асаду
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп заявив, що Сполучені Штати будуть "дуже злі", якщо в сирійській провінції Ідліб відбудеться насильство і застосування хімічної зброї, передає ONLINE.UA з посиланням на CNN.

Голова Білого дому пригрозив президентам РФ та Сирії Путіну та Асаду серйозними наслідками, якщо постраждають невинні люди.

"Вони, сподіваюся, буде дуже, дуже розсудливими та обережними, тому що світ стежить. Не може бути бійні. Якщо буде бійня, світ буде дуже, дуже сердитий. І Сполучені Штати будуть злитися", - сказав Трамп під час наради в Овальному кабінеті, коли його запитали про ситуацію в Сирії.

Офіційний Вашингтон попередив сирійський режим і його союзників, Росію та Іран, не використовувати хімічну зброю або нерозважливо вбивати людей.

"Там, принаймні, 3 мільйони безневинних людей. Світ спостерігає, і Сполучені Штати дуже уважно стежать", - додав Трамп. Окрім того, він назвав ситуацію в Ідлібі "сумною".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Міноборони РФ підтвердили, що російські літаки завдали авіаудари по провінції Ідліб в Сирії. Там заявили, що бомбардування проводилося нібито по складах терористів, які знаходяться за межами населених пунктів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?