Якщо Моторола живий: мережу спантеличило фото з похорону
Категорія
Події
Дата публікації

Якщо Моторола живий: мережу спантеличило фото з похорону

Якщо Моторола живий: мережу спантеличило фото з похорону
Джерело:  online.ua

Користувачів мережі спантеличило фото ватажка банди "Спарта" Арсена Павлова (Моторолы) с похорону, деякі припускають, що вбивство бойовика ДНР було інсценовано.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ЖЖ користувача з ніком Злий одесит.
"Не хочу, звичайно, вносити зраду в настільки святковий день, але все ж... будучи одним з тих, хто перший випив за "землю скловатою" для цього діяча, я готовий визнати, що моя впевненість в його загибелі похитнулася. Хочу помилятися, хочу бути неправим, але все ж...", - написав блогер.
Він зазначає, що на кадрах, які з'явилися в мережі, видно, що і у Мотороли, і у його загиблого охоронця немає половини голови. Ступінь пошкодження тіл можна також оцінити і за відео з місця убивства.
"Вашій увазі єдине, більш менш розбірливе фото з похорону терориста. І от скажіть чесно, я параноїк або правда тут шота не те?", - цікавиться блогер.
Думки інших розділилися. Одні вважають, що поховали дійсно Моторолу, над яким просто постаралися в морзі, інші ж вірять у версію інсценування вбивства бойовика.








Як повідомляв ONLINE.UA,  жителі Донецька розповіли, як їх змушували прийти на прощання з Моторолою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?