Якщо переговори з Путіним проваляться: Зеленський підготував новий план
Категорія
Політика
Дата публікації

Якщо переговори з Путіним проваляться: Зеленський підготував новий план

Якщо переговори з Путіним проваляться: Зеленський підготував новий план

Команда українського лідера Володимира Зеленського готується до всіх можливих розвитків подій після саміту нормандської четвірки та особистої зустрічі глави держави з очільником Кремля Володимиром Путіним. Помічник президента України Андрій Єрмак зізнався, що офіційний Київ уже готовий "побудувати стіну" на Донбасі у випадку, якщо мирні переговори з Путіним просто проваляться.

Про це політик розповів на зустрічі у Лондоні, організованій Chatham House та "Українською призмою", передає ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

"Ми не будемо витрачати багато часу, якщо ми не побачимо з російської сторони бажання виконувати Мінськ. Ми не будемо чикати роками, ми визначили обмежений час", - сказав Єрмак.

На жаль, помічник Зеленського не розповів, скільки часу готові чекати в ОП, однак, що цікаво, раніше у розмовах із представниками команди українського лідера неофіційно звучало, що ясність щодо мирного врегулювання має з’явитися у першій половині 2020 року.

"І безумовно, хочу сказати, що Україна зробить все від нас залежне для того, щоб добитися припинення війни і миру дипломатичним шляхом. Але ми, безумовно, маємо і "план Б", який полягає у тому, щоб збудувати стіну і жити далі", - чітко пояснив позицію президента його помічник.

Єрмак вкотре нагадав українцям, що у нас є друзі, яких можна залучати і головне не боятися брати їхній досвід.

"Я маю на увазі в першу чергу Ізраїль", - уточнив політик, але згодом додав, що поки у Зеленського налаштовані на успішні переговори в нормандському форматі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Кремлі зробили прогноз щодо наступних дій українського лідера Володимира Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?