Якщо Україна віддасть Донбас, Росія піде на Харків і Київ - боєць АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Якщо Україна віддасть Донбас, Росія піде на Харків і Київ - боєць АТО

Якщо Україна віддасть Донбас, Росія піде на Харків і Київ - боєць АТО
Джерело:  online.ua

Якщо український уряд залишить спроби повернути Донбас під свій контроль, Росія почне наступати на інші території України.
Таку думку український волонтер, колишній учасник АТО Мирослав Гай висловив в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Як тільки ми відмовимося від тих територій... Коротше кажучи, ворог зупиниться там, де ми його зупинимо. Віддаємо Донбас - він йде далі. Віддаємо Слов'янськ - він йде до Харкова. Віддаємо Харків - він йде до Києва. Не треба думати: ось зараз ми цю землю покинемо - від нас відстануть. Де ми зупинимо агресора - там він і зупиниться. Якщо ми віддамо зараз ці території - все, він буде готувати плацдарм для захоплення нових. Як гопник, знаєте? Ти віддав йому телефон - а він тобі: а гаманець чого не віддав? А ти, дурню, думаєш, що телефону йому буде досить. Чому, якщо можна ще забрати? Ось і все", - підкреслив боєць АТО.

Читайте також: "Русскій мір" несе зраду і смерть: мережу вразила історія на Донбасі
"Людей кидати не можна, це однозначно. Навіть злочинців кидати не можна. Всі, хто сидять в тюрмах в ОРДЛО, повинні бути евакуйовані українською державою, і їм повинна бути надана можливість продовжити відбувати покарання на українській території. Тому що це українські громадяни. Треба для себе це запам'ятати. "Ополченці", які взяли в руки зброю, - це українські громадяни, які вчинили злочин. Росіяни - це не українські громадяни. Відповідно, з ними треба поводитися, як з терористами. Так з ними і поводяться. А це - українські громадяни. Їх треба ловити і судити. Розумієте? Бити паспортом по лобі і говорити: ах, ти... Ось і все", - додав Гай.
На уточнююче запитання журналіста щодо громадських діячів, які закликають відмовитися від домагань на Крим і Донбас, волонтер відповів: "Я ж вам сказав - ворог зупиниться там, де ми його зупинимо".



Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: У війні з Росією ми маємо справу з дуже небезпечними ідіотами - Мирослав Гай.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?