Якщо вам не подобаються мої відповіді, то не питайте тоді: як Путін вправно ухиляється від "незручних" питань
Категорія
Політика
Дата публікації

Якщо вам не подобаються мої відповіді, то не питайте тоді: як Путін вправно ухиляється від "незручних" питань

Якщо вам не подобаються мої відповіді, то не питайте тоді: як Путін вправно ухиляється від "незручних" питань
Джерело:  online.ua

У мережі опублікували майстер-клас Путіна по ухиленню від відповідей на незручні запитання. У приклад привели його інтерв'ю австрійській телерадіокомпанії ORF, яке Путін дав влітку 2018 року.

Відео того, як Путін вправно відповідає на незручні питання, було опубліковано на сторінці видання Медуза в соцмережі, передає ONLINE.UА.

Джерело зазначає, що на незручні запитання австрійських журналістів Путін відповідав за півроку до прямох відповіді про росіян, які "після ядерної війни потраплять в рай". У ролику показано, як російський глава ухиляється від питань, на які не хоче правдиво відповідати.

Зокрема, на запитання журналіста про те, чому через 1,5 року після початку президентства Трампа між ним і президентом США так і не відбувся двосторонній саміт, Путін відправив за відповіддю до "колег з США". На питання "Звідки беруться зв'язки між Росією і критично налаштованими до Євросоюзу партіями" Путін відправив журналістів за відповіддю до прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва.

На питання про "кухаря Путіна" Євгенія Пригожина, який очолює фабрику тролів, і про те, навіщо він витрачає мільйони доларів на діяльність цієї фабрики, президент Росії запропонував дізнатися відповідь у самого Пригожина, не приховуючи, що особисто знайомий зі скандальним ресторатором.

В опублікованому відео самою епічною стала остання фраза Путіна. Він заявив, що "якщо журналістам не подобаються його відповіді, то нехай вони тоді не ставлять йому запитання".

Раніше ONLINE.UА повідомляв, як Путін відповів на питання про те, як буде виглядати Росія після нього. Він осадив журналіста, заявивши, що не збирається залишати крісло президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?