Янукович виступить з останнім словом у суді, - адвокат
Категорія
Україна
Дата публікації

Янукович виступить з останнім словом у суді, - адвокат

Янукович виступить з останнім словом у суді, - адвокат
Джерело:  УНН

Екс-президент України Віктор Янукович має намір виступити з останнім словом у суді у справі про держзраду. Але точна дата і час поки невідомі.

Про це заявив адвокат Януковича Олександр Горошинський, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.

Горошинський пояснив, що поки нічого не знає про стан здоров'я Віктора Януковича, який перед попереднім засіданням суду, на якому він повинен був виступити з останнім словом, отримав травму. Адвокат уточнив, що в понеділок-вівторок (3-4 грудня) з'ясує, як відчуває себе Янукович, але підкреслив, що в будь-якому випадку колишній президент України бажає виступити в суді.

Адвокат Януковича не зміг точно назвати дату виступу Януковича в суді. На питання про те, чи виступить Янукович 5 грудня з останнім словом, як планувалося раніше, Горошинський заявив, що все залежить від стану екс-президента України.

Раніше стало відомо, що ГПУ оголосила Януковича в міжнародний розшук Інтерполу, в зв'язку з невстановленим місцем розташування підозрюваного в державній зраді колишнього президента України.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Оболонський суд Києва вирішив перенести засідання у справі про держзраді екс-президента України на 5 грудня - головуючий суддя заявив, що Віктор Янукович може виступити в суді з останнім словом сидячи або лежачи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?