Янукович виступив із гучними звинуваченнями на адресу США: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Янукович виступив із гучними звинуваченнями на адресу США: опубліковано відео

Янукович виступив із гучними звинуваченнями на адресу США: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Екс-президент України Віктор Янукович вважає, що за часів його президентства захоплення влади було невідворотним, а представники США в Україні контролювали Майдан.
Про це він заявив в інтерв'ю для фільму американського кінорежисера Олівера Стоуна "Україна в огні", повідомляє ONLINE.UA.
Читайте також: Луценко зробив гучну заяву про новий злочин Януковича
"Я підписав протокол (Угода про врегулювання політичної кризи в Україні - ONLINE.UA), але трохи пізніше я зрозумів, що який би протокол ми не підписали, сценарій захоплення влади і державного перевороту був запланований і невідворотний. Тобто, фактично це не залежало від наших дій", - сказав політик і додав, що в той час постійно контактував з американським віце-президентом Джо Байденом.
"У мене були з ним часті телефонні переговори, але справа в тому, що пан Байден говорив одне, а в Україні робили інше. Посол США в Україні постійно приймав представників Майдану у себе в посольстві, ми це дуже добре знали, ми це відстежували, і створювалося таке враження, що в посольстві США існував штаб, який керував усім цим процесом", - додав Янукович.



Відео: YouTube/Nik kuk


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше волонтер Юрій Касьянов порівняв часи правління зниклого екс-президента Віктора Януковича і чинної української влади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?