Янукович заявив, що в тюрмі не сидів: соцмережі в шоці
Категорія
Політика
Дата публікації

Янукович заявив, що в тюрмі не сидів: соцмережі в шоці

Янукович заявив, що в тюрмі не сидів: соцмережі в шоці
Джерело:  online.ua

Зниклий екс-президент України Віктор Янукович, якого допитують по відеозв'язку, заявив, що раніше не відбував покарання у в'язниці.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеотрансляцію допиту Януковича по відеозв'язку, яку веде "112-Україна".
На питання судді, чи притягувався він до кримінальної відповідальності, Янукович відповів "ні".
Всі подробиці читайте тут: Допит Януковича: онлайн-трансляція, фото і відео


Користувачі мережі в шоці від брехні Януковича.




Як відомо, 15 грудня 1967 у віці 17 років Віктор Янукович був уперше засуджений до 3 років позбавлення волі за участь у пограбуванні за статтею 141 ч.2 КК УРСР як член злочинного угруповання «Півновка». Вдруге до кримінальної відповідальності Янукович був притягнутий через заподіяння тілесних ушкоджень середньої тяжкості за ст. 102 КК УРСР й засуджений 8 червня 1970 до 2 років позбавлення волі. Є думка, що справа насправді порушувалася за зґвалтування відповідно до статті 118 КК УРСР, але завдяки співпраці Януковича з «органами» буцімто зникла заява потерпілої, а справа була перекваліфікована.


У грудні 1978 року судимості Януковича постановою Президії Донецького обласного суду визнані безпідставними.


Як повідомляв ONLINE.UA,

генеральний прокурор Юрій Луценко офіційно зачитав екс-президенту України Віктору Януковичу підозру в скоєнні державної зради

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?