Янукович збирається повернутись в Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

Янукович збирається повернутись в Україну

Янукович збирається повернутись в Україну
Джерело:  online.ua

Колишній президент України Віктор Янукович має намір повернутись до України. Про це заявив його адвокат Віталій Сердюк в інтерв’ю російській газеті «Известия», інформує ONLINE.UA.

За словами захисника екс-президента, Янукович розраховує на те, що суд зніме з нього звинувачення у державній зраді.

«Після зміни влади в Києві з’являється шанс, що процес проти Віктора Януковича перестане бути політизованим», – заявив Сердюк.

Адвокат колишнього президента-втікача розглядає його перебування в Росії як тимчасове та вимушене. Однак, Віталій Сердюк поки не може впевнено сказати, коли саме його клієнт повернеться в Україну. На його думку, для цього потрібна зміна політичних еліт, а також повне скасування вже оголошеного вироку.

Нагадаємо, що 24 січня 2019 року рішенням Оболонського районного суду колишній президент Янукович отримав вирок у вигляді 13 років позбавлення волі за звинуваченням у державній зраді. Рішення суду зараз перебуває на стадії апеляції.

Як повідомляв ONLINE.UA, 22 квітня Янукович привітав Володимира Зеленського з перемогою на президентських виборах в Україні. У відповідь, в штабі Зеленського заявили, що не потребують таких «поздоровлень» від екс-президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?