Януковича офіційно можна брати: опублікований документ
Категорія
Політика
Дата публікації

Януковича офіційно можна брати: опублікований документ

Януковича офіційно можна брати: опублікований документ

Печерський районний суд Києва прийняв рішення про затримання утікача-екс-президента Віктора Януковича, який є підозрюваним у ряді кримінальних справ, порушених в Україні.
Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко, передає ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
За його словами, клопотання про затримання Януковича розглядалося Печерським судом в закритому режимі за клопотанням Головної військової прокуратури.
«14 грудня 2016 року Печерський райсуд Києва, розглянувши у закритому судовому засіданні клопотання прокурора Головної військової прокуратури Р. Кравченка про дозвіл на затримання підозрюваного Януковича В.Ф. з метою його приводу для участі в розгляді клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, ухвалив клопотання задовольнити і дати дозвіл на затримання підозрюваного Януковича В.Ф», - написав він.
Читайте також: Соратники Януковича влаштували безглуздий суд в Росії, в соцмережах фурор: з'явилися фото і відео
Також Луценко запевнив: «Ми працюємо. Процес над Януковичем просувається ».
Крім того, генеральний прокурор виклав і фотокопії постанови Печерського райсуду.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше адвокат зниклого екс-президента Януковича назвав умову, за якою його клієнт повернеться на територію України.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?