Японська компанія анонсувала випуск літаючого мотоциклу
Категорія
Технології
Дата публікації

Японська компанія анонсувала випуск літаючого мотоциклу

Японська компанія анонсувала випуск літаючого мотоциклу
Джерело:  Cdrinfo

Японська компанія ALI Technologies Inc заявила про те, що в наступному місяці на Токійському автосалоні буде представлено літаючий мотоцикл під назвою Speeder. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Cdrinfo.

Детальні технічні характеристики нового транспортного засобу поки не розкриваються. Відомо лише те, що кузов мотоциклу виготовлений із CFRP (надлегкий пластик, посилений вуглецевим волокном).

Принцип роботи Speeder допускає вертикальний зліт і посадку. Сам мотоцикл рухається в повітрі на висоті кількох десятків сантиметрів над землею. Це дозволяє його використовувати не тільки над водою, але й у важкодоступних місцевостях, де звичайні транспорті засоби не можуть проїхати, у тому чсилі в пустелях та болотах.

Масове виробництво новинки почнеться у другій половині 2021 року. Літаючий мотоцикл оснащений двома двигунами в передній і задній частинах, кожен з них обертає гвинт. Це дає змогу генерувати висувну силу, яка піднімає транспортний засіб у повітря. Щоб руху вперед та поворотів використовуються два невеликих гвинта з правого та лівого боку.

Нагадаємо, що не так давно знаменита компанія Harley Davidson розповіла про плани випуску електричних мотоциклів власної марки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?