Японська принцеса Мако офіційно оголосила про заручини з простолюдином
Категорія
Світ
Дата публікації

Японська принцеса Мако офіційно оголосила про заручини з простолюдином

Японська принцеса Мако офіційно оголосила про заручини з простолюдином
Джерело:  BBC

25-річна онучка імператора Японії Акіхіто Мако офіційно оголосила про заручини з хлопцем незнатного походження, з яким товаришує зі студентських років.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.

Обранцем принцеси став Кей Комура, 25-річний юрист, з яким вона познайомилася в Міжнародному християнському університеті в Токіо п'ять років тому.

Про заручини пара оголосила у неділю ввечері на спеціальній прес-конференції.

Цією заявою розпочинається тривалий шлюбний процес. Це означає, що після одруження принцеси з простолюдином Мако втратить свій титул.

Читайте також: Офіційно: Кейт Міддлтон та Принц Вільям втретє стануть батьками

За словами Мако Акісино, у обранцеві їй сподобалася "сонячна усмішка".

Нагадаємо, японське законодавство обмежує тільки жінок імператорської династії у виборі пари, проте чоловіків ці правила не стосуються.

Новина про заручини принцеси Мако викликала в Японії суперечки щодо необхідності виходу принцес зі складу імператорської сім'ї після одруження з простолюдинами.

Як повідомляв ONLINE.UA, в травні стало відомо, що принцеса Мако Акісіно, перша внучка Імператора Японії Акіхіто й імператриці Мітіко, вирішила відректися від свого титулу і вийти заміж за чоловіка не знатного походження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?