Японська принцеса відмовилася від титулу і спадщини заради весілля з простим хлопцем
Категорія
Світ
Дата публікації

Японська принцеса відмовилася від титулу і спадщини заради весілля з простим хлопцем

Японська принцеса відмовилася від титулу і спадщини заради весілля з простим хлопцем
Джерело:  CNN

Молодша дочка принца Такамодо, двоюрідного брата імператора Акіхіто, японська принцеса Аяко вирішила відмовитися від королівського статусу і спадщини заради того, щоб вийти заміж за хлопця з простої сім'ї. Її нареченим став 32-річний співробітник судноплавної компанії NYK Line.

Про це повідомляє СNN, передає ONLINE.UA.

Відзначається, що зречення принцеси Аяко від титулу стало другим подібним випадком в імператорській родині Японії за останні кілька років. У 2017 році імператорський будинок Японії оголосив про заплановане весіллі 25-річної принцеси Мако з колишнім однокурсником 26-річним Кєєм Комура, в результаті чого японська принцеса, згідно з законодавством Японії, повинна буде відмовитися від королівського статусу. На початку 2018 року стало відомо, що принцеса Мако вирішила відкласти весілля до 2020 року.

Відомо, що принцеса Аяко познайомилася з коханим близько року тому. Їх заручини заплановани на 12 серпня. Весілля японської принцеси пройде у Токіо 29 жовтня. Відразу ж після одруження дівчина втратить королівський чин, але отримає бонус у розмірі мільйону доларів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше західні інсайдери розсекретили жорсткі умови шлюбного контракту Меган Маркл і принца Гаррі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?