Ярош назвав умову, за якої Росія залишить у спокої Україну
Категорія
Події
Дата публікації

Ярош назвав умову, за якої Росія залишить у спокої Україну

Ярош назвав умову, за якої Росія залишить у спокої Україну
Джерело:  online.ua

На думку народного депутата Дмитра Яроша, головною умовою того, що Росія залишить Україну в спокої, є припинення існування Російської імперії, яка залишається головним джерелом посягань на нашу країну і інші пострадянські держави.
Про це він заявив в інтерв'ю ONLINE.UA.
«Російський народ - це носій імперіалізму. І поки ця імперія існуватиме, будуть і імперські зазіхання, в першу чергу, на Україну. Та й не тільки на Україну. Ми ж бачимо по Прибалтиці, Середній Азії, по Закавказзі ті ж постійні агресивні і риторику, і політику, і дії з боку Росії», - підкреслив він.
Ярош переконаний, що саме тому «російська імперія повинна бути знищена як явище».
«На її території повинні були б виникнути національні держави. Тільки тоді в Україні буде нормально, спокійно. І не тільки в Україні, а, мабуть, в більшій частині світу», - вважає депутат.
Завдання боротьби з російською імперією він назвав одним з головних завдань українців в національно-визвольній, державотворчій політиці».
«Тому що загроза існуватиме, поки існуватиме Росія. Не стане Путіна (чинного президента РФ Володимира Путіна - Ред.) - прийде інший. Наприклад, Медведєв (чинний прем'єр РФ Дмитро Медведєв - Ред.). Буде 5 років дестабілізації внутрішньої у них, а потім прийде якийсь новий "Путін", а Медведєва приберуть, бо він їх не влаштовує. І все повториться», - резюмував депутат.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Дмитро Ярош: російська імперія повинна бути знищена як явище.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?