Ярош розповів, чи були спроби замаху на нього
Категорія
Події
Дата публікації

Ярош розповів, чи були спроби замаху на нього

Ярош розповів, чи були спроби замаху на нього
Джерело:  online.ua

Народний депутат, екс-лідер «Правого сектора» Дмитро Ярош розповів, чи здійснювалися спроби замаху на його життя з боку росіян і сепаратистів в той час, як він займав пост лідера політсили «Правий сектор».
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
Відповідаючи на питання, чи мали місце замаху на його життя з боку ворогів України, Ярош сказав: «Безпосередньо до цього не доходило».
«Але наша, ще в ПС, служба безпеки отримувала там різну інформацію, і СБУшники мені не раз говорили, що виїхали з того боку... Але ми локалізували. На Дніпропетровщині навіть пару раз ДРГшники їх заходили - і ми з СБУшниками їх брали, розробляли. І там Ярош як одна з мішеней був присутній завжди», - продовжив народний депутат.
«Правда, тоді вони набагато активніше працювали, тому що тоді і по Філатову (зараз - мер Дніпра, Ред.), і по Корбану (екс-заступник голови Дніпропетровської ОДА - Ред.) ... І гранатомети привозили, і вибухівку. Але це таке. Це ж війна», - розповів Ярош.
«Хлопці на передовій лінії оборони ризикують не менше, у всякому разі. Всі по світу ходимо. І без волі Господа Бога жодна волосина не впаде з людини. Я до цього ставлюся філософськи. Коли арта працює, 152 мм - це більш страшно, ніж бігає якийсь придурок, який хоче вистрілити або підірвати», - розповів народний депутат.
Повний текст інтерв'ю Дмитра Яроша читайте на ONLINE.UA: Російська імперія повинна бути знищена як явище

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?