Ярош забрав онука з пологового будинку і розкрив його ім'я: з'явилося фото
Категорія
Події
Дата публікації

Ярош забрав онука з пологового будинку і розкрив його ім'я: з'явилося фото

Ярош забрав онука з пологового будинку і розкрив його ім'я: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Народний депутат України Дмитро Ярош забрав свою доньку Анастасію і  новонародженого онука  з пологового будинку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook губернатора Дніпропетровщини Бориса Філатова.
За його словами, онука Яроша назвали Устимом.
"Забрали Устима з пологового будинку. Звичайного Кам'янського пологового будинку. Тихенько, по-сімейному. Як на мене, це дуже знаково на сьогоднішній день. У День пам'яті жертв Голодомору. Наші народжені діти - це наша повагадо жертв Голодомору. Наші нагодовані батьки і діди - це наша повага до жертв Голодомору. Наші нагодовані сім'ї - це наша повага до жертв Голодомору. Не скиглити, не опускати руки - це теж наша повага", - написав Філатов.
На оприлюдненому ним фото - Ярош і його близькі люди: дочка з букетом квітів, зять, який тримає на руках немовля, старший онук Яроша, дружина політика й інші люди. На фото також присутній сам Філатов, близький друг Яроша, який і написав пост.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  з'явилося відео, як Максим Віторган забирає свою дружину, відому телеведучу Ксенію Собчак і їх новонародженого сина з пологового будинку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?