Ярош зробив важливу заяву щодо добровольчої армії: з'явилися фото і відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Ярош зробив важливу заяву щодо добровольчої армії: з'явилися фото і відео

Ярош зробив важливу заяву щодо добровольчої армії: з'явилися фото і відео

У неділю, 5 лютого, в селі Великомихайлівка Дніпропетровської області відкрили навчальний центр на базі 5-го окремого батальйону Української добровольчої армії, яка воює в зоні АТО на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook народного депутата Дмитра Яроша.
Навчальний центр був відкритий для підготовки новобранців, які поповнять ряди бойових підрозділів і загонів територіальної оборони УДА.
"Офіційно відкрили Навчальний центр Української добровольчої армії. Дякую волонтерам, депутатам, головам ОДА, міським головам, підприємцям, генералам і офіцерам ЗСУ, СБУ, МВС, особовому складу УДА і активістам ДІЯ (рух "Державницька ініціатива Яроша - ред.) - всім, хто приєднався до цієї важливої ​​справи... Навчальні взводи працюють, готуючи поповнення для фронтових підрозділів", - прокоментував відкриття центру Ярош.

Читайте також: Дмитр о Ярош: народ на Донбасі може повстати, а банди ми там розгромимо швидко


Як відзначають у Яроша, до інструкторського складу Навчального центру входять добровольці з числа бойових підрозділів УДА, які брали участь у військових операціях на східному фронті. Приміщення навчального корпусу дозволяють розмістити до 300 осіб одночасно. Загальне навчання для бійців УДА триває близько 30-40 днів. Після цього новобранці проходять бойове злагодження, знайомляться з досвідченими воїнами і переймають їх вміння.
Нагадаємо, в інтерв'ю ONLINE.UA Ярош докладно розповідав про Українську добровольчу армію, яка, за його словами, повинна входити в систему Міністерства оборони, служити опорою української влади і основою національної безпеки.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?