Яценюк назвав одного з російських бізнесменів "агентом ФСБ"
Категорія
Політика
Дата публікації

Яценюк назвав одного з російських бізнесменів "агентом ФСБ"

Яценюк назвав одного з російських бізнесменів "агентом ФСБ"

У середу, 20 січня, на засіданні Кабінету міністрів прем'єр Арсеній Яценюк звинуватив російського бізнесмена Костянтина Григоришина в роботі на російські спецслужби, передає ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
Після розгляду всіх питань засідання один із депутатів "Народного фронту" попросив Кабмін застосувати індивідуальні санкції проти російських бізнесменів.
На що Яценюк відповів:
"Щодо окремих осіб вже порушено кримінальні виробництва і може статися так, що їм доведеться надовго затриматися в Україні. І зараз це лежить виключно в компетенції правоохоронних органів. Там реальні кримінальні правопорушення".
"Вони крадуть гроші з бюджету, а потім фінансують в першу чергу антиукраїнські політичні сили і звітують в ФСБ. Як, наприклад, робить громадянин РФ Григоришин. Який пасеться на українському енергосекторі останні 10 років. Це чистий агент", - заявив прем'єр.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?