Яценюк вважає, що РФ почала "велику гру" для зняття санкцій
Категорія
Політика
Дата публікації

Яценюк вважає, що РФ почала "велику гру" для зняття санкцій

Яценюк вважає, що РФ почала "велику гру" для зняття санкцій
Джерело:  Укрінформ

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк вважає, що РФ намагається переконати світову спільноту в необхідності скасування санкцій. Про це він заявив після зустрічі з міністром закордонних справ Канади Стефаном Діоном в Києві, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
"Вважаю, що будь-які дискусії чи то в країнах-членах Європейського Союзу, чи то серед наших західних партнерів про можливість зняття санкцій не мають під собою на цьому етапі жодних підстав", - заявив Яценюк журналістам.
"Ще раз хочу зазначити, Україна послідовно і чітко виконала і виконує свою частину угоди, а з російського боку не зроблено нічого", - підкреслив прем'єр.
Діон, у свою чергу, запевнив, що Канада ніколи не визнає анексію Криму.
"Канада не підтримує російську інтервенцію і захоплення українських територій. Ми ніколи не визнаємо анексію Криму", - сказав канадський міністр.
Нагадаємо, глава МЗС Канади прибув до Києва з офіційним візитом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?