Яценюку в Росії знову нагадали про "війну в Чечні": соцмережі веселяться
Категорія
Події
Дата публікації

Яценюку в Росії знову нагадали про "війну в Чечні": соцмережі веселяться

Яценюку в Росії знову нагадали про "війну в Чечні": соцмережі веселяться
Джерело:  online.ua

Суд міста Єсентуки у Ставропольському краї Росії заочно заарештував колишнього прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка за його нібито участь у військових діях у Чечні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook екс-прем'єра.
Читайте також: Україна першою в світі навчилася боротися проти самого підступного зброї Путіна - західні ЗМІ
"Всі останні роки Кремль намагається дискредитувати тих українських політичних діячів, яких вони люто ненавидять. Отримав інформацію про те, як Кремль пробив ще одне дно. Посольство України в Росії отримало копію повідомлення Есентукського міського суду Ставропольського краю", - розповів Яценюк, додавши копії документів.
За словами політика, його звинувачують в участі у збройній групі, умисне вбивство з обтяжуючими обставинами, а також підготовці до ряду інших злочинів.





В соцмережах з гумором сприйняли новину про "арешт" Яценюка.


Gregory Gre Gor'y Gorobchuck: Чудова новина — діагнози підтверджуються, клініка нормальна, лікування неможливо. Може бути цікавим лише для лікаря, що лікує або пише дисертацію на теми психічних дисонансів. Шикарний матеріал, колеги можуть навіть не повірити в такі патології




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава Чечні Рамзан Кадиров відмовився повірити в те, що Яценюк брав участь в чеченській війні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?