Їдуть кадирівці: стало відомо про поповнення у бойовиків ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Їдуть кадирівці: стало відомо про поповнення у бойовиків ДНР

Їдуть кадирівці: стало відомо про поповнення у бойовиків ДНР

На окуповані території Донбасу для виконання поліцейських функцій направлено велику кількість чеченців.
Про це повідомив відомий український волонтер Роман Доник, передає ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
«У мене є приємна новина для любителів «русского мира», які проживають на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей. До вас їдуть кадирівці. Багато кадировців», — розповів він.
При цьому волонтер додав, що «перші групи вже приїхали, расквартировываются і готуються до приїзду решти».


Читайте також: Стали відомі гучні данні про чеченців, яких відправили до України гинути за Путіна  

«А їдуть вони не воювати зі злісними украми. І навіть не в 2-3 лінію. Їдуть вони підтримувати порядок в тилу. Суто поліцейські функції. З чим вас і вітаю. Тепер звичайно, заживете. Черговий джек-пот зірвали», - з сарказмом резюмував Доник.


Нагадаємо, що кадировцями називають чеченців, відданих главі республіки Рамзану Кадирову, який, в свою чергу, всіма силами намагається демонструвати лояльність президенту Росії Володимиру Путіну.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  українські морпіхи помітили на ворожих позиціях під Маріуполем зелений прапор кадирівців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?