Його "пси" постійно нападали: Гройсман вперше відверто розказав про конфлікт з Порошенком
Категорія
Політика
Дата публікації

Його "пси" постійно нападали: Гройсман вперше відверто розказав про конфлікт з Порошенком

Його "пси" постійно нападали: Гройсман вперше відверто розказав про конфлікт з Порошенком
Джерело:  Радіо НВ

Чинний глава Кабміну Володимир Гройсман розповів, що всі три роки у нього були конфлікти з екс-президентом Петром Порошенком, проте, за словами політика, образ не залишилося, передає ONLINE.UA з посиланням на "Радіо НВ".

Гройсман каже, що напруга у відносинах між ним і Порошенком виникла ще в 2015 році через місцеві вибори у Вінниці.

"У 15-му році, коли були місцеві вибори, у Вінниці йшли дві партії: партія Порошенка і партія Гройсмана. Ми перемогли на цих виборах, і Петро Олексійович ображався дуже довго. Але наші команди навіть не сумісні були тільки тому, що у нас різні принципи і різні підходи. І так було завжди", - заявив Гройсман.

Глава уряду наголосив, що був період, коли вони працювали разом, і це правда.

"Я можу сказати, що його є, за що подякувати. У 2014 році він взяв на себе відповідальність. У низці рішень, які потрібно було прийняти в парламенті, він давав чіткий сигнал своїй фракції голосувати і підтримувати. Але я не можу подякувати за багато речей", - сказав він.

За словами Гройсмана, потім ситуація змінилася і Порошенко почав заважати проведенню реформ.

"Будь-яка зміна, будь-яка реформа - домовитися з ним, щоб він дав сигнал команді голосувати, витрачалися місяці. Ось велика приватизація. Я вносив норму про англійське право - він був категорично проти... У нас був досить серйозний конфлікт з точки зору роботи з бізнесом. Я як прем'єр-міністр все робив для того, щоб дерегуляцію робити, я постійно захищав бізнес, а всі його пси постійно на нього нападали. Я не міг з цим погодитися", - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Гройсман звинуватив партію Петра Порошенка  у використанні недобросовісної політичної реклами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?