Його відставка - питання часу: в США шокували новою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Його відставка - питання часу: в США шокували новою заявою

Його відставка - питання часу: в США шокували новою заявою
Джерело:  online.ua

Постійна представниця США при ООН Ніккі Гейлі стверджує, що Білий дім не працює над тим, щоб усунути Башара Асада з посади президента Сирії. Зв її словами, сирійський народ не довірить Асаду керування країною, тому його відставка - лише питання часу.

Про це вона сказала в інтерв'ю телеканалу CBS, передає ONLINE.UA.

"Важко уявити Сирію з Асадом при владі. Я думаю, що він не залишиться при владі", - сказала Гейлі.

Окрім того, дипломатка підкреслила , що Вашингтон не докладає жодних спеціальних зусиль, щоб усунути Асада з його посади.

"Але ми не думаємо, що він залишиться. Народ Сирії цього не дозволить за жодних умов. Тому я вважаю, що це питання часу, коли він піде", - додала вона.

Ніккі Гейлі також розкритикувала позицію Ірану та РФ, які вважають, що "залишити Асада на його місці - це хороша ідея".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що сирійський президент Башар Асад направив російському голові Володимиру Путіну телеграму зі співчуттями у зв’язку із загибеллю російських військових на борту збитого військового літака Іл-20. Він виправдався за те, що урядова армія, яка знаходиться в підпорядкуванні у Асада, збила літак ВКС РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?