YouTube підготував для українців приємний сюрприз
Категорія
Технології
Дата публікації

YouTube підготував для українців приємний сюрприз

YouTube підготував для українців приємний сюрприз
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома компанія Google запустила для українських студентів спеціальні тарифні плани для сервісів YouTube Premium і Music. Що цікаво, підписка для молоді буде працювати у повному обсязі, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Як відомо, YouTube Music дає можливість прослуховувати треки і дивитися кліпи, а також завантажувати їх для офлайн-прослуховування.

YouTube Premium включає в вартість Music. Варто зазначити, що з даною підпискою стає доступний ексклюзивний контент: серіали, документальні фільми та реаліті-проекти від зірок YouTube і телебачення.

"Повна вартість YouTube Music становить 79 гривень. При цьому зі знижкою підписка коштує 39 гривень. Вартість місяця користування YouTube Premium – 99 гривень. А для студентів ціна знижується до 59 гривень. Щоб оформити студентську підписку YouTube в Україні, потрібно, звичайно, бути студентом вузу, який схвалений сервісом SheerID. Це можна перевірити за посиланням. При цьому підтверджувати статус студента доведеться щорічно", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  адміністрація відеохостингу YouTube заявила, що має намір виділити 25 мільйонів доларів на боротьбу з фейковими новинами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?