YouTube та сервіси Google "впали" по всьому світу з невідомих причин (оновлено)
Категорія
Технології
Дата публікації

YouTube та сервіси Google "впали" по всьому світу з невідомих причин (оновлено)

YouTube та сервіси Google "впали" по всьому світу з невідомих причин (оновлено)
Джерело:  online.ua

Робота сервісів корпорації Google порушилася вдень у понеділок, 14 грудня, через повномасштабний збій. ПО всьому світу користувачі зустрілися з проблемами щодо Gmail, Google Docs, Google Drive. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відповідні інтернет-ресурси.

Також збій торкнувся відеохостингу YouTube, він демонструє користувачам відповідну картинку.

Компанія наразі не оприлюднила жодної офіційної інформації щодо масштабного інциденту. Причини його залишаються невідомими.

Згідно з відомостями порталу Downdetector, перші повідомлення про відсутній доступ до відповідних сайтів зареєстровані близько 13:00 за київським часовим поясом. Здебільшого проблеми торкнулися Європи, зокрема й України, а також сходу Сполучених Штатів, Японії, Австралії, Малайзії.

Подекуди нормально не функціонує пошуковий сервіс Google та навіть його стартова сторінка.

UPD: станом на 14:30 усі сервіси Google та YouTube відновили роботу.

Як повідомляв ONLINE.UA, компанія Google не втомлюється традиційно підбивати підсумки року, що минає, та розповідати користувачам мережі про найпопулярніші запити. Українське представництво вже ознайомило користувачів про те, що найчастіше гуглили наші громадяни. Більшість запитів по різних категоріях об’єднує тема пандемії та коронавірусу.

У запиті "що" домінують питання що таке коронавірус, пандемія чи локдаун. На запит "як" українці шукали інформацію про те, як зробити антисептик чи маску, а також як її правильно носити.

Що цікаво, ця тема зачепила навіть шоу-бізнесові запити. Так, найпопулярнішим фільмом стала стрічка "Зараза" — це фільм про події, які дуже нагадують ситуацію з пандемією 2020 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?