Юристи Порошенка зробили гучну заяву про компромат Онищенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Юристи Порошенка зробили гучну заяву про компромат Онищенка

Юристи Порошенка зробили гучну заяву про компромат Онищенка
Джерело:  online.ua

Адвокатська компанія Atkins Thomson, що представляє інтереси «Блоку Петра Порошенка», застерегла від публікацій звинувачень народного депутата від групи «Волі народу» Олександра Онищенка на адресу президента Петра Порошенка, так як вони носять безпідставний характер.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ЛІГА.net.


У відповідь на запит видання компанія Atkins Thomson підтвердила, що має намір подавати позов до суду на ЗМІ по всьому світу в разі публікації звинувачень Онищенка на адресу українського президента.


У заяві зазначено, що юристи представляють БПП, його керівництво і український уряд.


«У листі міститься застереження з вимогою про конфіденційність, в зв'язку з чим ЛІГА.net не може привести цитати з листа», - сказано в матеріалі видання.


Читайте також:  Побіжний нардеп відповів на звинувачення СБУ і пообіцяв сюрприз Порошенко


У п'ятницю, 9 грудня, британський журналіст Максим Такер заявив, що адвокати Порошенко нібито загрожують йому позовом у разі поширення заяв Онищенка про те, що президент Порошенко нібито підкуповував депутатів парламенту. В офісі президента інформацію заперечують і пропонують Онищенко повернутися в країну і постати перед судом. В АП заявили, що слова Онищенко не підкріплені доказами і є "елементом інформаційної війни Росії проти України", зазначає ЛІГА.net.


Як повідомляв ONLINE.UA,  побіжний нардеп Олександр Онищенко стверджує, що став народним депутатом за $ 6 млн хабара, які заплатив високопоставленому парламентарію.


Нагадаємо,  5 липня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт депутата від "Волі народу" Онищенко. Втім, на момент голосування нардеп вже переховувався за кордоном.


Онищенко звинувачують в організації схеми з перепродажу купленого у держкомпаній газу своїм же фірмам за заниженими цінами. Збитки оцінюються в суму понад 1,6 мільярда гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?