Юрій Голік: Дніпропетровська ОДА будує більше 15 спортивних об'єктів по всій області одночасно
Категорія
Економіка
Дата публікації

Юрій Голік: Дніпропетровська ОДА будує більше 15 спортивних об'єктів по всій області одночасно

Юрій Голік: Дніпропетровська ОДА будує більше 15 спортивних об'єктів по всій області одночасно
Джерело:  online.ua

Радник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Юрій Голик повідомив, що в даний час влада регіону одночасно будує понад 15 спортивних об'єктів. Про це повідомляє 112.ua, передає ONLINE.UA.

За словами Голика, всі ці об'єкти будуть здані в експлуатацію вже цього року.

«Погодьтеся, двозначне число стадіонів з новими професійними повнорозмірними футбольними полями зі штучним покриттям, професійними біговими доріжками, баскетбольними і волейбольними майданчиками, спортивними залами та басейном за один рік - це немало»,- написав Голик в своєму Facebook.

Радник губернатора, зокрема, зазначив, що у Петриківці буде побудовано професійне футбольне поле зі штучним покриттям, а в Слобожанському ОТГ вже закуповується спортінвенарь і меблі для спорткомплексу.

Голик нагадав, що будівля старшої школи в Петриківці Дніпропетровська ОДА реконструювала і відкрила 1 вересня минулого року, а будівлю початкової школи буде відкрито до початку нового навчального року. До цієї ж дати облдержадміністрація планує закінчити реконструкцію шкільного стадіону.

Тут на замовлення ОДА підрядники будують повнорозмірне футбольне поле з професійним штучним покриттям, професійними легкоатлетичними доріжками, майданчиком для баскетболу, а також зоною воркаута.

Голик анонсував, що після відкриття стадіону тут буде зіграний футбольний матч між Дніпропетровською ОДА та учнями цієї школи.

Стадіон Петриківської опорної школи

Крім того, стадіони будуються в Межовій, Юр'ївці, Синельниковому, Магдалинівці, Апостоловому, Марганці, Дніпрі, Жовтих Водах, Верхівцевому, Божедарівці, Волоському, Кам'янському та Іларіоновому.

Ще одне футбольне поле з професійним штучним покриттям з'явиться в Васильківці. «Це не обласний центр. Просто с.м.т. І новеньке футбольне поле, і щасливі діти, що грають в футбол на ньому»,- написав радник.

Голик також зазначив, що такий масштабний розвиток спортивної інфраструктури Дніпропетровської області став можливим, завдяки децентралізації влади, ініційованої президентом Петром Порошенком, а також платникам податків Дніпропетровської області.

Як повідомлялося раніше, згідно з рейтингом журналу «Кореспондент», губернатор Дніпропетровської області Валентин Резниченко посів друге місце за фінансовими, економічними та соціальними показниками розвитку регіонів

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?