Юрій Голик: всі дороги України мають бути ідеальними
Категорія
Україна
Дата публікації

Юрій Голик: всі дороги України мають бути ідеальними

Юрій Голик: всі дороги України мають бути ідеальними
Джерело:  online.ua

Радник колишнього голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Юрій Голик в своєму Facebook заявив, що всі дороги України можуть і мають бути ідеальними. В опублікованому ним  відео він показав, які дороги зробила ОДА за чотири роки, передає ONLINE.UA.

«До 2015 року держава не приділяла уваги дорогам в Дніпропетровській області. З 2015 року ми почали програму ремонту доріг всіх форм власності. За чотири роки ми відремонтували понад 500 доріг в населених пунктах. Це дороги в селах, смт і невеликих містах, що не ремонтувалися десятиліттями. Ми перші в Україні ввели обов'язкову п'ятирічну гарантію на кожну відремонтовану дорогу - будь-які дефекти усувалися за рахунок підрядника. 1 січня 2018 року понад 5000 км доріг Укравтодору категорії сільських і обласних передані на баланс ОДА за законом про Дорожній фонді. І ми почали ремонт й цих доріг. Ми хочемо, аби всі дороги Дніпропетровської області були ідеальними», - заявив Голик.

За його словами, кожна дорога - це окремий її аудит, окремий проект, окрема процедура і гарантія п'ять років.

 «Чому ми рахуємо в дорогах? Тому що кожна дорога має бути зроблена «від та до». Від початку і до кінця. А не так, як це люблять робити в нашій країні - дві ділянки тут і дві ділянки ось там. Ми зробили понад 2 000 кілометрів нових доріг там, де їх ніколи не було. Це більше, ніж в будь-яких інших кількох областях разом узятих. Але це тільки початок. Має бути зроблено ще більше. Дороги мають бути зроблені всі», - впевнений Голик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?