Юрій Шевчук розповів про Петровича з Новосибірська, який може очолити Росію
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Юрій Шевчук розповів про Петровича з Новосибірська, який може очолити Росію

Юрій Шевчук розповів про Петровича з Новосибірська, який може очолити Росію

Російський музикант і лідер рок-групи "ДДТ" Юрій Шевчук розповів про те, хто може  очолити Росію.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Голос з усього світу.


"Я не люблю питання "якщо не Путін, то хто?". Зрозуміло, що всіх прибрали, випрасувати, катком проїхали... Але в Росії багато унікальних людей. У цьому я навіть не сумніваюся. А ці хлопці - Касьянов, Ходорковський - вони, якщо буде такий історичний момент, може бути, допоможуть їм. Хоча теж не думаю, чи допоможуть... У них були можливості, вони їх погано використовували, і, смію запевнити, наш народ це чітко розуміє", - розповів музикант а інтерв'ю.


"У влади буде який-небудь Петрович з Новосибірська або Омська. Життя видавить харизматичного чувака, який розуміє, що діється внизу, зверху і на краях. І сподіваюся, що він буде стояти на демократичних принципах", - розповів Юрій Шевчук про своє бачення майбутнього глави Росії.


"Чим російський мужик хороший? Фантазією, але заснованої на реаліях. Може, як у Тарковського, він обдурить крилами цю кулю і полетить, і за ним вся Росія", - додав лідер "ДДТ".


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, Юрій Шевчук на своєму виступі в Берліні виконав одну зі своїх найзнаменитіших пісень  в пам'ять про вбитого опозиціонера Бориса Нємцова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?