Юрій Шевчук розповів про психоз в Росії: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Юрій Шевчук розповів про психоз в Росії: опубліковано відео

Юрій Шевчук розповів про психоз в Росії: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Російський музикант і беззмінний лідер рок-групи "ДДТ"  Юрій Шевчук, який раніше розповідав про те, що багато хто в Росії хворі пропагандою, висловився про імперський психоз і про людей в Росії.


Про це він розповів 3 квітня в Майамі, США, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал едуард Глезін.


"Російська людина, вона дуже цікава. Мабуть, в нашому народі залишилася реакція на поразку в холодній війні, і ось це ось прагнення реваншу... Навіть не знаю, як сказати. Це психоз. Я думаю, це пройде", - сказав Юрій Шевчук.


"У нас, на жаль, при владі якісь люди дивні, вони так боролися за своє місце під сонцем, що забули про людяність. Це дуже засмучує мене. У нас дуже сильно впала освіта, зараз розмовляєш з людьми, а їм взагалі нічого не цікаво. Інерційність така", - додав музикант.


"З іншого боку, у нас дуже хороші і добрі люди, просто не всі про це знають. Вони інертно-байдуже довірливі. Звідки це байдужість? Тому що вже багато-багато років почуття справедливості не сполучається з реальністю, і тому наш народ вже втомився вірити в добро", - продовжив Шевчук.


"Тому що демократії не було в 1990-тих роках, і тому наш народ сприймає її як жах. А зараз ці хлопці прийшли, і вони добивають просто. У нас пішла друга хвиля розкуркулення. Просто всіх, хто намагається жити своїм розумом, робити якийсь-то бізнес, просто зрізають все. Тому що нафта впала, а бюрократія звикла добре жити, вона звикла до кайфу. І вона ріже все, - зараз квартплати, все підвищилося страшно", - підкреслив лідер" ДДТ ".


"А народ у нас хороший насправді. Просто він битий-перебитий, різаний-перерізаний. Ви зрозумійте, будь ласка, що завтра все буде, але треба прокинутися, треба вирости, треба стати самими собою, а це не простий шлях", - резюмував музикант.




Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  Юрій Шевчук закликав не вірити в опитування, які проводяться в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?