Yves Saint Laurent і парфумерія: легендарні аромати
Категорія
Новини компаній
Дата публікації

Yves Saint Laurent і парфумерія: легендарні аромати

Yves Saint Laurent і парфумерія: легендарні аромати
Джерело:  online.ua

Елітна парфумерія, преміальні кошти для макіяжу підбираються не тільки відповідно до естетичних смаків, а й за рівнем довіри до брендів. Якість коректорів, тональної основи, хайлайтеров, бальзаму для губ від Yves Saint Laurent не викликає сумніву у покупців. Цей бренд втілив у собі всі цінності високої моди, елегантності, класу люкс. Перші жіночі парфуми з короткою назвою Y були випущені під маркою «Ів Сен Лоран» в 1964 році. Легендарні парфуми і зараз вважаються справжніми бестселерами. Французька компанія займає лідируючі позиції на світовому парфумерному ринку, представляє багатогранні аромати для щоденного використання і урочистих випадків.

Легендарний парфум зі східними мотивами

У серці східної мелодії звучать мирра і неповторний, терпкий жасмин. Чи не обійшлися легендарні французькі парфуми і без гіркоти пачулі, солодощі ванілі. Дорогоцінний аромат з цитрусовим відтінком і злегка відчутними флористичними нюансами заворожує цінителів люксового парфуму. Він відноситься до пряної групі і крім перерахованих включає ноти:

  • бергамота;

  • гвоздики;

  • коріандру;

  • конвалії;

  • персика;

  • троянди і сандалу;

  • жасмину;

  • мандарина.

Крім класичного парфуму було створено і випущено чимало Фланкер. Цікавим продовженням опіумної «епохи» стала поява іншого аромату в 2014 році. Чорна кава і квітково-нудотно база змушують підбадьоритися відразу, після нанесення декількох крапель аромату. Цей парфум через рік після випуску удостоївся нагороди як найкращий аромат для жінок у Великобританії. Він продовжує утримувати високий статус і регулярно потрапляє в рейтинги як найсексуальніший.

Паризький аромат назавжди

Цей шедевр парфумерного мистецтва з'явився ще в 1983 році, але неодноразово отримував продовження у вигляді Фланкер. Це - рожевий, вишуканий, нарочито елегантний. Це нове прочитання квіткової теми, де головна роль відведена троянді, а додаткові - гіацинту, лілії, фіалки, іланг-ілангу. Легкі «зелені» ноти додає мімоза.

Ця флористична композиція повністю розкривається в чарівному французькому ароматі від видатного бренду-легенди. Теплий, складний, глибокий і одночасно з цим летить, прохолодний - Paris гідний оплесків. Він разюче відрізняється від важких шипрових і насичених ваніллю ароматів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?