З 1 січня Укрпошта може припинити доставку пенсій
Категорія
Україна
Дата публікації

З 1 січня Укрпошта може припинити доставку пенсій

З 1 січня Укрпошта може припинити доставку пенсій
Джерело:  online.ua

З 1 січня 2021 року Укрпошта може припинити доставку пенсій для 3,6 мільйона пенсіонерів. Гендиректор компанії Ігор Смелянський назвав це вимушеним заходом компанії, якщо уряд не розгляне питання оплати державою цієї послуги. Смелянський заявив, що Укрпошта не благодійний фонд. Він сподівається, що Кабмін прийме правильне рішення, і всі пенсіонери своєчасно отримають свої пенсії, а листоноші справедливу оплату. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пост Смелянського в соцмережі.

"Сьогодні Кабміном має бути розглянуто питання оплати державою доставки пенсій для 3,6 мільйона пенсіонерів. Після перегляду мінімальної зарплати, тільки в частині ЄСВ Укрпошта заплатить на 500 мільйонів гривень більше ніж у 2020 році, не рахуючи витрат на підвищення зарплат. Тому, якщо питання не буде вирішене позитивно, Укрпошта буде змушена припинити доставку пенсій з 1 січня. Укрпошта НЕ Благодійний фонд і не може дотувати газети, листи та пенсії. Так, і сьогодні у КМУ є 1 день щоб врятувати підписку для шкіл, військових частин, бібліотек ... і для самого КМУ на 2021 рік. Ось такий сьогодні насичений день. А ми як завжди віримо, що він закінчиться ДОБРЕ ", - заявив Смелянський.

Нагадаємо, ще в 2018 році Смілянський заявляв, що Укрпошта понесла 1 млрд грн збитків від доставки пенсій населенню. В кінці 2019 року Кабмін підвищив тариф на доставку пенсій, що відбулося вперше за останні 15 років.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що з 1 грудня в Україні зросли пенсії- кому і наскільки підняли виплати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?