З аеропорту Жуляни евакуювали сотні людей (ФОТО)
Категорія
Події
Дата публікації

З аеропорту Жуляни евакуювали сотні людей (ФОТО)

З аеропорту Жуляни евакуювали сотні людей (ФОТО)
Джерело:  online.ua

Близько 800 людей були сьогодні евакуйовані з аеропорту «Київ» (Жуляни) через повідомлення про закладену бомбу. На щастя, дзвінок про наявність вибухового пристрою виявився фейковим, повідомляє ONLINE.UA. Тим не менш, сотні людей змушені були відкласти свої плани вчасно вилетіти з Києва.

За інформацією, яку виклав у Facebook очевидець «мінування», колишній міський голова Маріуполя Михайло Поживанов, пасажирам та іншим громадянам, що перебували в залах аеропорту, наказали термінового вийти на вулицю приблизно о 12:00. Після того до «Жулян» прибули спеціалісти-вибухотехніки, додаткові екіпажі патрульної поліції, медики та рятувальники.

Перевірка приміщень аеропорту зайняла приблизно одну годину. Станом на 13:30 прибуття та виліт літаків проходить за звичним графіком.

Останніми днями в Україні почастішали випадки фальшивого мінування об’єктів транспортної інфраструктури та інших місць масових скупчень людей. Особливо багато дзвінків від псевдомінерів було зафіксовано під час другого туру виборів – 21 квітня. Як зазначили у поліції, майже всі дзвінки були здійснені з окупованих територій Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?