З Арки Дружби народів у Києві зняли різнокольорові елементи
Категорія
Події
Дата публікації

З Арки Дружби народів у Києві зняли різнокольорові елементи

З Арки Дружби народів у Києві зняли різнокольорові елементи
Джерело:  online.ua

З Арки Дружби народів у Києві повністю зняли кольорову плівку - вона знову стала сірою.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав керуючий партнер компанії CFC Consulting Геннадій Курочка, повідомляє ONLINE.UA.

"Як і обіцяли - повернули, як і було! Й інформація від КМДА - буде оголошено конкурс проектів серед всіх бажаючих на краще рішення-інсталяцію арки Дружби народів. Чи ми будемо подавати на конкурс свій проект "Арка різноманітності"? Так звичайно! Тільки його (проект) буде покращено, за якістю матеріалів, концепцією та візуальним сприйняттям", - написав він.

Читайте також: "Правий сектор" закликав заклеїти Арку Дружби народів кольорами української вишивки

Нагадаємо, що прикрашання Арки Дружби народів в центрі Києва було заплановане компанією CFC Consulting як арт-інсталяція до Євробачення-2017.

Як повідомляв ONLINE.UA, 27 квітня невідомі особи, що представилися активістами Правого сектору та ВО "Свобода" блокували проведення робіт у Арки Дружби народів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?