З бойовиками ДНР трапився кумедний конфуз
Категорія
Події
Дата публікації

З бойовиками ДНР трапився кумедний конфуз

З бойовиками ДНР трапився кумедний конфуз
Джерело:  online.ua

У бойовиків ДНР стався кумедний конфуз: популярний картографічний сервіс, який працює в Україні, 2ГІС "визнав" бойовиків ДНР законною владою на окупованій території Донецької області, але потім виявилося, що це був технічний збій в системі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Інформаційних військ України.
Так 2ГІС позначив колишню будівлю Донецької ОДА як Будинок Уряду Донецької Народної Республіки - все з великої літери і без всяких лапок. Бойовики зраділи і написали в "зведенні Новоросії", що 2ГІС визнав ДНР. Пізніше з'явилося повідомлення від сервісу, що це помилка локального офісу.
Читайте також: РосТБ потрапило в кумедний конфуз: з'явилося відео
"Поява на карті не затверджених офіційною владою назв об'єктів - це помилка фахівців місцевого офісу, нашого франчайзі-партнера. Приносимо вибачення. Ми перевіряємо дані і вже видалили некоректні назви з онлайн-версії сервісу 2gis.ua/donetsk, в мобільних додатках вони зникнуть після оновлення - для цього користувачам потрібно відкрити список міст і оновити Донецьк. Дякую користувачам за те, що розповіли про помилки. Це можна зробити за допомогою функції "Повідомити про помилку" прямо в сервісі", - сказав представник 2ГІС виданню "062.com.ua".
"Потужне міжнародне визнання", - пожартували в Інформаційних військах з цього приводу.



Як повідомляв ONLINE.UA, бойовики так званої ДНР в своїй пропаганді в соцмережах прирівняли ватажка бойовиків в окупованому Донецьку Олександра Захарченка до російського полководця Михайла Кутузова, головнокомандувача російською армією під час війни 1812 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?