З ким ви будете зустрічатися в майбутньому - пояснення вчених
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

З ким ви будете зустрічатися в майбутньому - пояснення вчених

З ким ви будете зустрічатися в майбутньому - пояснення вчених
Джерело:  online.ua

Канадські вчені з Університету Торонто дійшли висновку, що люди, які шукають кохання, вибирають партнерів певного типу, які будуть дуже схожими на їхніх колишніх коханців, передає ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

За словами дослідників, ті, хто переживає розрив, можуть відчувати спокусу спробувати щось інше, однак переважна більшість в результаті вибере того, хто буде схожий на їх колишнього партнера.

"Дослідники в Канаді відстежували відносини групи людей в Німеччині з 2008 року. Кожен раз, коли учасники вступали в нові відносини, проводилася оцінка особистісних якостей їх попереднього партнера.До 2017 року 332 учасники зустрічалися з двома різними партнерами, які погодилися пройти особистісні тести.Люди схильні зустрічатися зі зрозумілими й передбачуваними партнерами. Дослідники припускають, що можна передбачити, з ким людина буде зустрічатися в майбутньому", - пише видання.

За словами дослідників, нинішні партнери учасників описували себе так само, як їхні колишні партнери. Але люди-екстраверти або люди, відкриті для іншого досвіду з більшою ймовірністю вибирали собі як партнера того, хто трохи відрізнявся від попереднього партнера.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше вчені розкрили секрет щасливого шлюбу. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?