З Криму віганяють сумнозвісну фанатку ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

З Криму віганяють сумнозвісну фанатку ДНР

З Криму віганяють сумнозвісну фанатку ДНР
Джерело:  zloy-odessit.livejournal.com

З окупованого Криму видворяють сепаратистку Марину Меньшикову, яка в жовтні минулого року в оперному театрі Дніпра вдарила молотком по голові бійця АТО.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог Злого Одесита.
У Дніпрі проти шанувальниці так званого "русского міра" відрито кримінальне провадження за ст. 125 КК (умисне легке тілесне ушкодження). Після інциденту в театрі вона поїхала до окупованого Криму.

Читайте також: Бійка в театрі Дніпра: стало відомо про скандальні заяви артистки-сепаратистки
Як стало відомо, Ленінський районний суд Криму ухвалив рішення притягти її до адміністративної відповідальності за порушення міграційного законодавства РФ і видворити її за межі анексованого півострова. Суд також вирішив заборонити сепаратистці в'їзд до Росії і на окуповані нею території строком на п'ять років.
Як повідомляв ONLINE.UA, актриса дніпровського театру опери та балету Катерина Фондуроко, яка зробила сепаратистський коментар про бійку в театрі Дніпра, виїхала в Росію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?