З лопати не їм: соцмережі жорстко розкритикували флешмоб зі сніданком на кордоні
Категорія
Україна
Дата публікації

З лопати не їм: соцмережі жорстко розкритикували флешмоб зі сніданком на кордоні

З лопати не їм: соцмережі жорстко розкритикували флешмоб зі сніданком на кордоні
Джерело:  online.ua

У соцмережах на днях з'явився флешмоб "Завтрак на граніце", організатори якого 9 травня планують провести сніданок між громадянами України та Росії. У соцмережах таку ініціативу жорстко розкритикували.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
"Ми зробили сайт, де збираємо анкети всіх, хто хоче снідати, потім перемішаємо і з'єднаємо по парам, з Росії - з України. Можна запитати один в одного, як справи навколо, з'ясувати, як кого торкнулася та війна і ця, поділитися рецептом сніданку, прочитати вірші або заспівати пісню, але точно не сваритися. Не за сніданком. Мені здається, пам'ять про війну - не про патріотизм і військову браваду, а про світ. Особливо, коли справжня війна йде зовсім поруч", - анонсували захід організатори.
Користувачам соцмережі такий флешмоб не припав до смаку.
У коментарях Eugene Rudenko пожартував: "Снігурами закушувати", а Олександра Макарова зазначила: "Про світ" нам, напевно, потрібно було з фашистами снідати. Там теж були "прості люди, яких торкнулася війна". Приголомшлива за своїм цинізмом ідея".
Блогер Ярослав Матюшин так відреагував на флешмоб: "Щодо поснідати на кордоні: А, ось, так, це ви вже поспішайте і воскрешайте Юрку, убитого під Іловайськом? Або прирощуйте 3-річній дівчинці ногу після обстрілу Східного? Ні? Серйозно? Тоді йдіть на x*й. Нічого особистого - у мене просто цукор підвищений. Лікар мені заборонив снідати з підаrusамі ".
Блогер Антон Ходзьо написав: "У Фейсбуці активно форсують українсько-російський сніданок на кордоні. А на якому кордоні він буде? На кордоні ОРДІЛО і Росії, через який щотижня танки і снаряди возять, які вбивають українців? Або на кордоні з Кримом, який у нас віджали? Або на кордоні з Придністров'ям, звідки російські частини на Одесу підуть в разі великої колотнечі? Або на кордоні з Білоруссю, звідки також росіяни в разі чого повалять? Або на кордоні з Росією, яку ми зараз контролюємо, але і там вже бази будують? На якому бл*дь кордоні буде цей сніданок примирення? ".



У коментарях користувач Євген Ростовський додав: "Тільки на поминках Путіна".
Вадим Хачатуров: "Так нормальна пропозиція. Одна буква тільки зайва, та яка між словами - "поснідати окупантами" буде саме те".
Раніше  користувачі соцмережі посміялися над виступом оркестру Маріїнського театру за участю одного президента Росії Володимира Путіна, віолончеліста Сергія Ролдугина, в Сирії.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?